Valikko Sulje

Kodin sisustus

Tervetuloa ekologisesti valmistettujen sisustustuotteiden pariin. Löydät täältä sisustustekstiilejä, jotka puhuvat samaa kieltä virkattujen mattojen kanssa. 

Tuotesuunnittelussa inspiraation lähteenä on suomalainen luonto ja sen vaihtuvat vuodenajat. Valmistuksessa suosimme kierrätysmateriaaleja ja ekologisia vaihtoehtoja. Jokainen tuote on suomalaista käsityötä. Tuotteemme syntyvät luovalla asenteella perinteisin menetelmin. Työn jälki on laadukasta. 

Käsintehdyt sisustustuotteet ovat ajattomia ja pitkäikäisiä tosiystäviä. Klassiset mallit ovat pysyvästi valikoimassamme. Kestävyys ja pysyvyys luovat sisustuskauppamme tuotteille sen lisäarvon, joka on vain klassikoilla. Jokainen käsintehty tuote on aikaa kestävä arvotekstiili.

Ajaton muotoilu yhdistyneenä ammattimaiseen toteutustapaan on Maymayn jäljittelemättömän tyylin ydin. Tuotteet edustavat skandinaavista suunnittelua boho-twistillä. Virkatut matot muodostavat tuotevalikoimamme perustan. Mattojen ympärille on vähitellen kasvanut kokonainen tuoteperhe. Valikoimaan kuuluu kattaustekstiilejä, keinutuolin pehmusteita ja paljon muuta.

Toisiinsa yhteensopivat sisustustekstiilit muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Maymay Designin tuotteet ovat täydennettävissä ajan saatossa samaan tapaan kuin vaikkapa Arabian kahvikupit. Ensin voi hankkia yhden tuotteen, myöhemmin samaa lajia voi ostaa lisää. Käsin virkatut sisustustekstiilit sopivat keskenään yhteen. 

Ekologisuus on hyvä lähtökohta, kun hankkii kotiin jotain pientä. Itse asiassa suuri osa kodin hankinnoista on pieniä. Pienistä puroista koostuu iso virta. Kierrätysmateriaalista valmistetun tuotteen ostaminen on valinta, joka ei ole pois tulevaisuudelta. Olet omalta osaltasi pienentämässä myös hiilijalanjälkeä. Tuotteitamme ostamalla tuet samalla suomalaista pienyrittäjyyttä ja edistät kotimaista tuotantoa. 

Sisustustuotteemme ovat huolella ja rakkaudella suunniteltua suomalaista käsityötä. Uusia tuotteita putkahtaa valikoimaan jatkuvasti. Kun haluat löytää itsellesi tai lahjaksi laadukasta, kestävää ja yksilöllistä, meillä on aina jotain juuri Sinulle.