Valikko Sulje

Kodin sisustus

Sisustustuotteemme syntyvät luovalla asenteella inspiraation ja intuition pohjalta. Suunnittelun lähtökohtana on suomalainen luonto vaihtuvine vuodenaikoineen. Valikoimassa on sisustustekstiilejä, jotka puhuvat samaa kieltä virkattujen mattojen kanssa

Harkittu suunnittelu yhdistyneenä ammattimaiseen toteutustapaan on synnyttänyt Maymaylle ominaisen jäljittelemättömän tyylin. Uusia ideoita ja sitä myöten uusia tuotteita syntyy jatkuvasti. Valmistuksessa suosimme kierrätysmateriaaleja ja ekologisia vaihtoehtoja.

SISUSTUSTEKSTIILIT ovat huolella ja rakkaudella suunniteltua suomalaista käsityötä. Tuotteet edustavat skandinaavista suunnittelua boho-twistillä. Virkatut matot muodostavat tuotevalikoimamme perustan. Mattojen ympärille on vähitellen kasvanut kokonainen tuoteperhe yksilöllisiä sisustustekstiilejä. Valikoimaan kuuluu kattaustekstiilejä ja keinutuolin pehmusteita. Toisiinsa yhteensopivat sisustustekstiilit muodostavat harmonisen kokonaisuuden. 

Maymay Designin käsintehdyt sisustustuotteet ovat ajattomia ja pitkäikäisiä tosiystäviä. Klassiset mallit ovat pysyvästi valikoimassamme. Kestävyys ja pysyvyys luovat sisustuskauppamme tuotteille sen lisäarvon, joka on vain klassikoilla. Tuotteet ovat täydennettävissä ajan saatossa samaan tapaan kuin vaikkapa Arabian kahvikupit. Ensin voi hankkia yhden tuotteen, myöhemmin samaa lajia voi ostaa lisää. Pöytätabletit, matot, keinutuolin pehmusteet ja kaitaliinat ovat samaa sarjaa. Jokainen käsintehty tuote on aikaa kestävä arvotekstiili. 

SISUSTUSTAIDE on luovalla otteella tehtyä taidetta suomalaiseen makuun. Ainutlaatuinen kädenjälki tekee koristeköynnöksistä ja sisustustauluista erottuvia. Muualta et löydä vastaavia. Tehdasvalmisteiden maailma jättää usein kylmäksi, mutta kodin kaipuu asuu meissä aina. Siksi meistä tuntuu, että luomiamme tuulahduksia tarvitaan. Ne tuovat viestiä Suomen metsistä, lapsuuden kesistä ja unohtumattomista muistoista.

Sitä paitsi voi olla ihan kiva, että kodissa on jotain omanlaista ripauksen verran. Sellaista, jota ei ole naapurilla. Täältä meiltä niitä kivoja, erilaisia vaihtoehtoja löytyy.

LYHDYT JA MALJAKOT ovat kierrätyslasista tehtyjä sisustusesineitä. Verhoilemme pestyjä ja puhdistettuja, käytettyjä lasipurkkeja uudelleen luomalla siten vanhasta uutta. Somistamisessa käytämme lankaa, kangasta, puisia nappeja ja muuta mukavaa. Lasiastioita voi käyttää lyhtyinä, säilyttiminä, koristeina tai vaikkapa istutusruukkuina.

Ekologista toimintatapaa voi soveltaa silloinkin, kun hankkii kotiin jotain pientä. Itse asiassa suuri osa kodin hankinnoista on pieniä. Pienistä puroista koostuu iso virta. Uusiokäytetyn lasipurkin ostaminen on valinta, joka ei ole pois tulevaisuudelta. Samalla kun ostat uusiomateriaalista tehtyjä tuotteita, tuet suomalaista pienyrittäjyyttä ja edistät kotimaista tuotantoa. Omalta osaltasi olet myös pienentämässä hiilijalanjälkeä.

Kun haluat löytää itsellesi tai lahjaksi laadukasta, kestävää ja yksilöllistä, meillä on aina jotain juuri Sinulle.