Valikko Sulje

Suorakaiteen muotoiset virkatut matot

Joissakin tiloissa suorakaiteen muotoinen matto on ainoa oikea. Tai ehkä mattosuosikkisi on suorakaiteen muotoinen muuten vain. Malliltaan suorakaiteinen virkattu matto on mittasuhteiltaan perinteinen. Se on romanttinen vaihtoehto tavanomaiselle suorakanttiselle matolle. Se on kuin pyhävaate arkisen sijasta. Ja sen ajaton kauneus sopii moneen sisustustyyliin. 

Tälle sivulle on koottu kaikki valikoimamme suorakaiteiset matot eri mallistoista. Näet helposti yhdellä silmäyksellä eri vaihtoehdot. Mikäli värivaihtoehdoista ei löydy sitä omaa, ei hätää. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva. 🤍

Skandimalliston Nala-matot ovat pelkistetyn yksinkertaisia. Niiden mutkaton tyylikkyys sopii monenlaiseen tilaan. Juuttimatot ovat kestäviä vaihtoehtoja tiloihin, joissa kuljetaan paljon ja jotka altistuvat kosteusvaihteluille. Valikoiman helmenä ovat klassikkomalliston pyöreiden mattojen pohjalta suunnitellut suorakaiteiset sisarukset. Nimet ovat värin ja mallin suhteen samat kuin klassikkomalliston pyöreillä vaihtoehdoilla.

Verkkokaupassa tarjolla olevien valmiiden vaihtoehtojen lisäksi mattoja voi tilata myös omassa toivevärissä ja koossa. Yhteydenotto käy helposti yhteystietolomakkeen avulla, jonka löydät täältä.