Valikko Sulje

Sisustustyynyt

Kyllä! Virkattuja sisustustyynyjä on saatavana. Sisustustyynyt ilmestyivät mallistoon erään ihanan sitkeän asiakkaan pyynnöstä. Hän toivoi virkattuja tyynyjä, vaikkei sellaisista ollut vielä edes unta nähty. Ja nyt niitä sitten on. 

Käsityönä valmistettu sisustustyyny on katseen pysäyttävä yksityiskohta kodissa. Näyttävä sisustustyyny viimeistelee sisustuksen ja luo siihen aistikkuutta. Harkittu sisustustyyny ei ole vain sisustuselementti. Se on osa kotiasi ja sen tarinaa.

Kustakin valikoimamme sisustyynystä on valittavissa kaksi vaihtoehtoa: irrotettava tyynynpäällinen tai kiinteä koristetyyny. Valitessasi koristetyynyn saat suoraan käyttövalmiin sisustustyynyn. Tyyny pestään tarvittaessa kokonaan. Mikäli valitset tyynynpäällisen, kauppaan sisältyy pelkkä irtopäällinen. Tyynynpäällisessä on huolellisesti suunniteltu nappikiinnitys niin, että sisustustyyny ei tursuile näkyviin.

Valmiita tyynyvaihtoehtoja on toistaiseksi vain muutama. Mutta voidaan suunnitella sinulle oma juuri sinun kotisi väreissä.  Ota yhteyttä yhteystieto-lomakkeen kautta! 🤍

Kuvia tilaustyönä tehdyistä sisustustyynyistä

leijonankeltainen tilaustyyny

Leijonankeltainen koristetyyny

havunvihreä tyyny fiiliskuva

Havunvihreä koristetyyny