Valikko Sulje

PELLAVA harmaan beige virkattu kaitaliina 35 x 120 cm

159,00 

Pellavan värinen virkattu kaitaliina edustaa suomalaisuutta parhaimmillaan. Kaitaliinassa suomalainen käsityöperinne yhdistyy moderniin toteutustapaan houkuttelevalla tavalla. 

Kaitaliina sopii monenlaiseen käyttöön. Liina on kaunis vaihtoehto juhlakattauksiin. Toisaalta helposti huollettava tekstiili sopii jokapäiväiseen käyttöön. Tukeva kaitaliina toimii lämpimien astioiden yhteisenä pannunalusena. Voit sijoittaa lämpimät tarjoiluastiat suoraan liinalle. Tämä helpottaa yhtenäisen kattauksen luomista. Laadukas käsintehty liina on myös mieleinen lahja.

Ryhdikäs ja napakka virkattu liina on pituudeltaan 122 cm ja leveydeltään 34-35 cm. Kaitaliinan klassinen malli on tuttu virkatuista matoista. Mallia saa yksinoikeudella vain meiltä.

Kaitaliinan materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Tekstiili pestään hienopesussa 30 asteessa.

Liinaa on tilattavissa omilla koko- ja väritoiveilla. Yhteydenotto tapahtuu kätevästi tämän yhteystietolomakkeen kautta.

1 varastossa

Maymay klassikkomallistoon kuuluu nyt myös pöydälle sijoitettava kaitaliina! Romanttisessa pöytätekstiilissä esiintyy matoista tuttu malli sirona muunnoksena. Kaunista ja kekseliästä, eikö totta?

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PELLAVA harmaan beige virkattu kaitaliina 35 x 120 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *