Valikko Sulje

VANILJA KEINUTUOLIN MATTO luonnonvalkoinen virkattu pehmuste keinuun tai nojatuoliin 190 cm

199,00 

Keinutuoli on sisustuksen kruunu, joten sen näköön ja viihtyisyyteen kannattaa panostaa. Romanttisen kaunis keinutuolin pehmuste on juuri oikea valinta perinteikkään huonekalun kaveriksi. Pehmuste peittää koko istuinosan, mikä tekee keinutuolista entistäkin houkuttelevamman ja miellyttävämmän. Luonnonvalkoinen väri sopii moniin sisustustyyleihin ja sointuu luontevasti eri sävyjen rinnalle.

Ekopuuvillasta virkattu napakka ja ryhdikäs luonnonvalkoinen virkattu tuolimatto sopii keinutuolin pehmusteeksi tai nojatuoliin. Ihanuus on pituudeltaan n. 193 cm ja leveydeltään 40 cm. Maton suosittu malli on uniikki eikä sitä saa muualta. Ainutlaatuinen tekstiili on hellävaroin Suomessa tehtyä käsityötä.

Pehmusteen materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Pehmusteelle suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

1 varastossa

Keinutuoli kaipaa pehmustetta, mutta ei ole niinkään helppoa löytää sitä oikeaa. Yksivärinen vaihtoehto kestää aikaa usein paremmin kuin kirjava. Toisaalta kuvioton pehmuste voi olla arkinen ja tylsä.

Maymayn pitsinen keinutuolin matto tuo mukanaan ilmettä. Pehmusteen mallina on matoista tuttu Maymayn klassikko. Keinutuolin lisäksi pehmuste sopii upeasti myös nojatuolin päälle tai vaihtoehtoisesti puutarhatuoliin. Hellävaroin virkattu keinutuolimatto on tarkoitettu erityisesti käsintehtyä ja laadukkuutta arvostavaan suomalaiseen kotiin.

Tuote virkataan käsityönä, joten pituus voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.  Pehmuste pysyy hyvin paikoillaan. Napakan pysyvyyden varmistamiseksi lähetämme pehmusteen mukana hieman kudenauhaa, jolla pehmusteen voi tarvittaessa sitoa kiinni tuolin selustaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VANILJA KEINUTUOLIN MATTO luonnonvalkoinen virkattu pehmuste keinuun tai nojatuoliin 190 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *