Valikko Sulje

VANILJA KEINUTUOLIN MATTO luonnonvalkoinen virkattu pehmuste keinuun tai nojatuoliin 190 cm

189,00 

Romanttisen kaunis keinutuolin matto on lempeä sisustustekstiili. Pehmeän värinen pehmuste sopii käsintehtyä ja laadukkuutta arvostavaan suomalaiseen kotiin. Luonnonvalkoinen sopii moniin sisustustyyleihin ja sointuu luontevasti eri sävyjen rinnalle.

Tämä ekopuuvillasta virkattu napakka ja ryhdikäs luonnonvalkoinen virkattu tuolimatto sopii keinutuolin pehmusteeksi tai nojatuoliin. Ihanuus on pituudeltaan 185-190 cm ja leveydeltään 40 cm. Maton suosittu malli on uniikki eikä sitä saa muualta.

Tuolimaton materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Tuolimatolle suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

1 varastossa

Keinutuoli kaipaa pehmustetta, mutta ei ole niinkään helppoa löytää sitä oikeaa. Yksivärinen vaihtoehto kestää aikaa usein paremmin kuin kirjava. Toisaalta kuvioton pehmuste voi olla arkinen ja tylsä.

Maymayn pitsinen keinutuolin matto tuo mukanaan ilmettä. Pehmusteen mallina on matoista tuttu Maymayn klassikko. Keinutuolin lisäksi pehmuste sopii upeasti myös nojatuolin päälle tai vaihtoehtoisesti puutarhatuoliin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VANILJA KEINUTUOLIN MATTO luonnonvalkoinen virkattu pehmuste keinuun tai nojatuoliin 190 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *