Valikko Sulje

LUMI valkoinen virkattu pöytätabletti 30 cm x 45 cm

42,50 

Valkoinen virkattu pöytätabletti – uusi, ihana vaihtoehto kattaukseen! Laadukas käsin virkattu valkoinen pöytätabletti luo juhlan tuntua. Se on kaunis yksin ja yhdessä. Tabletti sopii myös tarjoilualustaksi lämpimille astioille. Viehättävä puhtaanvalkoinen virkattu pöytätabletti sopii erityisesti romanttiseen sisustukseen.

Ryhdikäs ja napakka virkattu liina on romanttinen vaihtoehto tavanomaiselle kattausliinalle. Olomuodoltaan vankka mutta yleisilmeeltään siro pitsikuvioitu pöytätabletti on moderni toisinto vanhoille pitsiliinoille. Ihanuus on pituudeltaan n. 45 cm ja leveydeltään n. 30 cm. Pöytätabletin malli on uniikki muunnos klassikkomalliston matoista eikä sitä saa muualta. Tuote on suomalaista käsityötä.

Tabletin materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Tekstiili pestään hienopesussa 30 asteessa. Tuotteet tehdään käsityönä, joten mitat voivat vaihdella +/- 1 cm ilmoitetusta. Yhden tabletin lähetämme heti. Tilatessasi useamman tabletin toimitusaika on 14 vrk.

Liinaa on tilattavissa omilla koko- ja väritoiveilla. Yhteydenotto tapahtuu kätevästi tämän yhteystietolomakkeen kautta.

Maymay klassikkomallistoon kuuluu nyt myös pöytätabletti. Laadukas käsin virkattu valkoinen pöytätabletti luo juhlan tuntua suomalaiseen kotiin. Hohtavan valkoinen virkattu liina viehättää romanttisuudellaan ja perinteisyydellään, vaikka tuotteena onkin kokonaan uusi ja erilainen. Romanttisessa pöytätekstiilissä esiintyy matoista tuttu malli sirona muunnoksena. Kaunista ja kekseliästä, eikö totta?

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LUMI valkoinen virkattu pöytätabletti 30 cm x 45 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *