Valikko Sulje

TYKKY juutista virkattu pöytätabletti 37 cm

42,50 

Kotia piristää kummasti, kun sinne hankkii jotain uutta. Vaikkapa uudet pöytätabletit. Voisiko kaivattu uusi juttu olla tämä?

Tämä juutista virkattu pöytätabletti on halkaisijaltaan 37 cm.  Tabletin materiaalina on rouhean kaunis juutti, joka on ekologisuutensa ohella luja ja kestävä materiaali. Juutti on luonnostaan likaa hylkivä, joten usein likatahrojen paikallinen puhdistus riittää. Tabletille suositellaan käsinpesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Tuotteen toimitusaika on 1-2 viikkoa riippuen tilattavien tablettien määrästä. Pieni määrä saapuu kotiisi muutamassa päivässä. Tuotteet virkataan käsityönä, joten tabletin läpimitta voi vaihdella +/- 1 cm ilmoitetusta.

Suomalaista designia, yksilöllinen virkattu kattaustekstiili. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina on luonnonmukainen juutti, joka on helppo huoltaa. Juutista käsin virkattu tuote pestään käsin laimeassa pesuliuoksessa. Luonnonmateriaalina juutti on luonnostaan likaa hylkivä, joten pesuväli on pitkä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TYKKY juutista virkattu pöytätabletti 37 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *