Valikko Sulje

ELEGIA beige virkattu sisustustyyny 40 x 40 cm

89,00 99,00 

UUTUUS! Ainutlaatuinen virkattu sisustustyyny on saapunut valikoimaan! Käsityönä valmistettu sisustustyyny on katseen pysäyttävä kaunis yksityiskohta kodissa. Näyttävä sisustustyyny viimeistelee sisustuksen ja luo siihen aistikkuutta. Harkittu sisustustyyny ei ole vain sisustuselementti vaan osa kotiasi ja sen tarinaa.

Lämpimän beige sisustustyyny on kooltaan 40 cm x 40 cm. Tyynystä on valittavissa kaksi vaihtoehtoa: irrotettava tyynynpäällinen tai ehyt koristetyyny. Valitessasi koristetyynyn saat suoraan käyttövalmiin, kiinteän tyynyn. Tyyny pestään tarvittaessa kokonaan. Valitessasi irrotettavan tyynynpäällisen kauppaan sisältyy pelkkä irtopäällinen. Tyynynpäällisessä on huolellisesti suunniteltu nappikiinnitys niin, että sisustustyyny ei tursuile näkyviin.

Ryhdikäs käsin virkattu sisustustyyny pysyy tukevasti asennossaan. Laadukas käsin tehty tekstiili on myös arvostettu lahja. Virkattu sisustustyyny on helppo huoltaa. Materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Tekstiilille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Tyyny / tyynynpäällinen valmistetaan tilauspohjaisesti ja toimitetaan tilaajalle 14 vrk:n sisällä tilaushetkestä. Halutessasi tarkempia toimitusaikatietoja, ota yhteyttä tämän yhteystietolomakkeen kautta. Voit kysellä myös muita värivaihtoehtoja. Tyynyt valmistetaan käsityönä, joten tuotteiden mitat voivat vaihdella +/- 1 cm ilmoitetusta.

Maymay jatkaa kodin skandityylisten tekstiilien sarjaa virkatuilla sisustustyynyillä. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei värjätä erikseen vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Suomessa käsin tehty sisustustekstiili on laatua ja tyyliä suosivan sisustajan arvovalinta.

Malli

Koristetyyny, Tyynynpäällinen