Valikko Sulje

NUKU virkattu leijonankeltainen pöytätabletti 38 cm

42,50 

UUTUUS! Pirteä leijonankeltainen pöytätabletti on aurinkoinen lisä kattaukseen. Sävy on ajaton, joten se sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Keväällä se muistuttaa lämmön ja valon saapumisesta, syksyllä sama väri taittuu ruskaan…

Käsin virkattu elegantin tyylikäs kattaustekstiili luo huolitellun tuntua kattaukseen. Tabletti on rouhean tukeva, joten sitä voi käyttää myös lämpimien patojen ja vuokien kattausalustana. Tabletti on kaunis yksin ja yhdessä. Laadukas käsin tehty tekstiili on myös arvostettu lahja. 

Pöytätabletti on halkaisijaltaan 37-38 cm. Tabletin materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Tabletille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

1-3 tablettia toimitamme heti. Toimitusaika useammalle tabletille on n. 1 viikko. Halutessasi tarkempia toimitusaikatietoja, ota yhteyttä tämän yhteystietolomakkeen kautta. Voit kysellä myös muita värivaihtoehtoja. Tabletit valmistetaan käsityönä, joten tuotteiden läpimitta voi vaihdella +/- 1 cm ilmoitetusta.

Maymay jatkaa kodin skandityylisten tekstiilien sarjaa virkatuilla pöytätableteilla. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Suomessa käsin tehty pöytätabletti on laatua ja tyyliä suosivan sisustajan arvovalinta.