Valikko Sulje

KAIHO KEINUTUOLIN MATTO vaalean roosa virkattu pehmuste keinuun tai nojatuoliin 190 cm

199,00 

UUTUUS! Keinutuolin pehmusteiden sarja on saanut vaalean roosan täydennyksen. Keinutuoli on olohuoneen keskipiste, joten sen näköön ja viihtyisyyteen kannattaa panostaa. Laadukas käsintehty pehmuste on paras mahdollinen keinutuolin lisävaruste. Kaunis päällinen tuo mukavuutta istumiseen ja luo viihdyttävän yksityiskohdan sisustukseen. Värinsä puolesta romanttinen vaalean roosa sopii moniin sisustustyyleihin ja sointuu luontevasti eri sävyjen rinnalle.

Napakka ja ryhdikäs vaalean roosa virkattu tuolimatto sopii keinutuolin pehmusteeksi tai nojatuoliin. Ihanuus on pituudeltaan 195 cm ja leveydeltään 40 cm. Pehmusteen materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Pehmusteelle suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Pehmuste peittää koko istuinosan, mikä tekee keinutuolista entistäkin houkuttelevamman ja miellyttävämmän. Suomessa käsin tehty keinutuolin pehmuste on juuri oikea valinta perinteikkään huonekalun kaveriksi.

1 varastossa

Keinutuoli kaipaa pehmustetta, mutta ei ole niinkään helppoa löytää sitä oikeaa. Yksivärinen vaihtoehto kestää aikaa usein paremmin kuin kirjava. Toisaalta kuvioton pehmuste voi olla arkinen ja tylsä.

Maymayn pitsinen keinutuolin matto tuo mukanaan ilmettä. Pehmusteen mallina on matoista tuttu Maymayn klassikko. Keinutuolin lisäksi pehmuste sopii upeasti myös nojatuolin päälle tai vaihtoehtoisesti puutarhatuoliin. Hellävaroin virkattu keinutuolimatto on tarkoitettu erityisesti käsintehtyä ja laadukkuutta arvostavaan suomalaiseen kotiin. Maton suosittu malli on uniikki eikä sitä saa muualta. Ainutlaatuinen tekstiili on laadukasta suomalaista käsityötä.

Pehmuste pysyy hyvin paikoillaan. Napakan pysyvyyden varmistamiseksi lähetämme pehmusteen mukana hieman kudenauhaa, jolla pehmusteen voi tarvittaessa sitoa kiinni tuolin selustaan. Tuote virkataan käsityönä, joten pituus voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Tutustu myös saman sarjan KAIHO klassiseen virkattuun mattoon ja kaitaliinaan.