Valikko Sulje

Ekologisia ja uniikkeja sisustustuotteita

Suomessa on aika paljon sisustuskauppoja. Verkkokauppojen ketjulle ei näy loppua. Ja mikäs siinä! Sisustaminen on kivaa, joten sekin on kiva, että kauppoja on laaja valikoima ja niissä runsaasti vaihtoehtoja.

Runsaudesta huolimatta sellaisia yksilöllisesti palvelevia sisustuskauppoja ei ole niinkään montaa, jotka olisivat erikoistuneita virkattuihin sisustustekstiileihin. Me olemme! Sisustuskauppamme on täynnä valmiiksi mietittyjä, käytössä testattuja ja fiksusti suunniteltuja, virkattuja sisustustekstiilejä, jotka ovat helposti ostettavissa. On virkattua mattoa niin suurta kuin pientä, pyöreää ja kulmikasta. On virkattuja pöytätabletteja ja keinutuolin pehmusteita – mitä kaikkea muuta. Tuotteet muodostavat perheitä, ja vaihtoehtoja on tarjolla romantikoille, minimalisteille ja boheemeille kodinsisustajille. Ja mikä parasta, ostamasi tuotteet saapuvat perille parissa päivässä.

Tiedostamme kuitenkin, että laajasta valikoimastamme huolimatta emme ehkä tarjoa valmiina juuri sinun kotiisi sopivaa vaihtoehtoa. Ehkäpä kylpyhuoneessasi tarvitsisi olla juuri tietyn kokoinen virkattu matto. Tai kenties keittiöösi passaisi sen ja sen kokoinen juuttimatto mutta ei yhtään yli eikä ali. Siksi teemme myös räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Jos siis yhtään tuntuu siltä, ota epäröimättä yhteyttä tällä lomakkeella. Vastaamme aina pian. Ja erittäin mielellämme. On hauskaa jutustella – ihan kuin kivijalkakaupassa ikään.

Ja nyt kun tärkeimmät on saatu sanottua, on kiva vielä hiukan avautua eetoksestamme. Niin kuin kaikilla muillakin kunnon yrityksillä, meilläkin on upeat tavoitteet ja missiot selkämme takana. Jotenkin seuraavasti olemme ne muotoilleet. Ota tai jätä.

UNOHTUMATONTA UUTTA. Olemme olemassa tarjotaksemme viihtyisyyttä ja omaleimaisuutta koteihin. Ajattomalla muotoilulla ja laadukkaalla työnjäljellä tahdomme tulla viihdyttämään koteja vuosiksi eteenpäin. Tuotteemme valmistetaan vastuullisen kuluttamisen näkökulmasta kierrätysmateriaaleja suosien.

Vaikka luontoarvot ja kestävyys ovat meille keskeisiä asioita, olemme ensin ja viimein esteetikkoja. Ei hyödytä tuottaa tavaraa tavaran vuoksi vaan tavaraa ainutlaatuisuutensa vuoksi. Uutta suunnitellessamme katsomme herkin silmin ympärillemme ja sujuttelemme itsemme ajan henkiseen toteutukseen. Haluamme erottua eduksemme ja kilpailla laadulla tullaksemme unohtumattomaksi.

VALLOITTAVAA VANHAA. Vaalimme vanhaa myymällä vanhoja postikortteja sekä nostalgisia kiiltokuvia menneiltä vuosikymmeniltä. Jokainen yksilö on ainutlaatuinen. Kestävän kehityksen kannalta vanhan kerääminen ja uudelleenkäyttäminen on vähiten kuormittavaa. Siksi haluamme hurmata myös vanhalla

Kyllä, haluan tilata uutiskirjeen!