Valikko Sulje

Ekologisia ja uniikkeja sisustustuotteita

Suomessa on aika paljon sisustuskauppoja. Ja mikäs siinä, sillä sisustaminen on kivaa. Runsaudenpulasta huolimatta sellaisia yksilöllisesti palvelevia sisustuskauppoja ei ole niinkään montaa, jotka olisivat erikoistuneita virkattuihin sisustustekstiileihin. Me olemme! 

Sisustuskauppamme on täynnä valmiiksi mietittyjä, käytössä testattuja ja fiksusti suunniteltuja sisustustekstiilejä. On virkattuja mattoja jokseenkin kaikissa kokoluokissa. On suurta ja pientä, pyöreää ja kulmikasta. On virkattuja pöytätabletteja ja keinutuolin pehmusteita – mitä kaikkea muuta. Tuotteet sopivat keskenään yhteen ja muodostavat kokonaisia tuoteperheitä. Vaihtoehtoja on tarjolla romantikoille, minimalisteille ja boheemeille kodinsisustajille. Ja mikä parasta, ostamasi tuotteet saapuvat perille parissa päivässä.

Laajasta valikoimastamme huolimatta emme ehkä tarjoa valmiina juuri sinun kotiisi sopivaa vaihtoehtoa. Ehkäpä kylpyhuoneessasi tarvitsisi olla juuri tietyn kokoinen virkattu matto. Tai kenties keittiöösi passaisi parhaiten määrätyn kokoinen juuttimatto. Siksi teemme myös räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Jos siis yhtään tuntuu siltä, ota epäröimättä yhteyttä tällä lomakkeella. Vastaamme aina pian. Ja erittäin mielellämme. On hauskaa jutustella – ihan kuin kivijalkakaupassa ikään.

Ja sitten vielä muutamia sanoja eetoksestamme. Niin kuin kaikilla muillakin kunnon yrityksillä, meilläkin on upeat tavoitteet ja missiot selkämme takana. Jotenkin seuraavasti olemme ne muotoilleet. Ota tai jätä.

UNOHTUMATONTA UUTTA. Olemme olemassa tarjotaksemme viihtyisyyttä ja omaleimaisuutta koteihin. Ajattomalla muotoilulla ja laadukkaalla työnjäljellä tahdomme tulla viihdyttämään koteja vuosiksi eteenpäin. Tuotteemme valmistetaan vastuullisen kuluttamisen näkökulmasta kierrätysmateriaaleja suosien.

Vaikka luontoarvot ja kestävyys ovat meille keskeisiä asioita, olemme ensin ja viimein esteetikkoja. Ei hyödytä tuottaa tavaraa tavaran vuoksi vaan tavaraa ainutlaatuisuutensa vuoksi. Uutta suunnitellessamme katsomme herkin silmin ympärillemme ja sujuttelemme itsemme ajan henkiseen toteutukseen. Haluamme erottua eduksemme ja kilpailla laadulla ollaksemme unohtumaton.

VALLOITTAVAA VANHAA. Vaalimme vanhaa myymällä vanhoja postikortteja sekä nostalgisia kiiltokuvia menneiltä vuosikymmeniltä. Jokainen yksilö on ainutlaatuinen. Kestävän kehityksen kannalta vanhan kerääminen ja uudelleenkäyttäminen on vähiten kuormittavaa. Siksi haluamme hurmata myös vanhalla

Kyllä, haluan tilata uutiskirjeen!