Valikko Sulje

LUMI valkoinen virkattu arkkupöydän tai sohvapöydän liina 60 cm

99,00 

Kaivattu uutuus on nyt saatavana! Monella on kodissaan arkkupöytä mutta ei kunnollista liinaa sille. Sellaista on toivottu, ja tässä se on. 🤗

Hohtavan valkoinen virkattu arkkupöydän liina on halkaisijaltaan 60 cm. Liina sopii kaikenlaisille sohvapöydille tai vaikkapa pienen ruokapöydän liinaksi. Liina on rouhean tukeva, joten sitä voi huoletta käyttää myös lämpimien tarjoiluvuokien ja juomien kattausalustana.

Pöytäliinan materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Tabletille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Yhden liinan postitamme heti. Tätä isommat erät toimitamme 1-2 viikon sisällä. Liinaa voi tilata myös omassa toivekoossa. Yhteydenotto käy kätevästi tämän yhteystietolomakkeen avulla!

Maymay kodin tekstiilien sarja täydentyy virkatuilla pöytätableteilla. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa.

Myös lahjaksi tekee mieli antaa käsin tehtyä. Ne tuntuvat jotenkin arvokkaammilta. Hyvä vaihtoehto voisi olla tämä käsin virkattu arkkupöydän liina. Uudentyyppisestä materiaalista valmistettuna tabletti on perinteisestä vivahteestaan huolimatta uusi juttu, jollaista ei taatusti ole vielä kenelläkään entuudestaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LUMI valkoinen virkattu arkkupöydän tai sohvapöydän liina 60 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *