Valikko Sulje

SAVU KEINUTUOLIN MATTO vaalean harmaa virkattu pehmuste keinuun tai nojatuoliin 190 cm

199,00 

Vaaleanharmaa virkattu keinutuolin matto on elegantti pehmuste. Vaalea harmaa sopii upeasti esimerkiksi valkoiseen keinutuoliin kilpailematta tuolin oman värin kanssa. Sävyltään vaaleana utuinen savun harmaa sointuu kauniisti eri väripintoihin kodissa.

Tämä ekopuuvillasta virkattu napakka ja ryhdikäs vaaleanharmaa virkattu tuolimatto sopii keinutuolin pehmusteeksi tai nojatuoliin. Ihanuus on pituudeltaan 193 cm ja leveydeltään 39 cm. Keinumaton malli on uniikki, eikä sitä saa muualta.

Pehmusteen materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Pehmusteelle suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Materiaalinsa ansiosta keinumatto pysyy hyvin paikoillaan maalatullakin pinnalla.

1 varastossa

Keinutuoli kaipaa pehmustetta, mutta ei ole helppoa löytää silmään sopivaa ja sisustukseen sointuvaa vaihtoehtoa.

Maymayn valikoimassa on nyt myös keinutuolin matto, jonka mallina on Maymayn klassikko. Matto sopii upeasti myös nojatuolin päälle tai vaihtoehtoisesti puutarhatuoliin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SAVU KEINUTUOLIN MATTO vaalean harmaa virkattu pehmuste keinuun tai nojatuoliin 190 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *