Valikko Sulje


AURA ekopuuvillasta virkattu punainen pöytätabletti 35 cm

35,00 

Erityisesti jouluun tuntuvat liittyvän käsin tehdyt esineet ja asiat. Myös lahjaksi tekee mieli antaa käsin tehtyä. Ne tuntuvat jotenkin arvokkaammilta. Hyvä vaihtoehto voisi olla käsin virkattu perinteisen punainen pöytätabletti. Uudentyyppisestä materiaalista valmistettuna tabletti on perinteisestä vivahteestaan huolimatta uusi juttu, jollaista ei taatusti ole vielä kenelläkään entuudestaan.

Punainen virkattu pöytätabletti on halkaisijaltaan 35 cm. Käsin tehtyjen tablettien avulla loihdit upean kattauksen eri vuodenaikoina. Toisaalta yksikin tabletti luo hienostuneen yksityiskohdan pöydän koristeluun. Tabletti on rouhean tukeva, joten sitä voi käyttää myös suurempien patojen kattausalustana.

Tabletin materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Tabletille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

1-2 tablettia postitamme heti. Tätä isommat erät toimitamme 1-2 viikon sisällä. Pöytätablettia saa tilattuna myös isommassa koossa. Yhteydenotto käy kätevästi tämän yhteystietolomakkeen avulla!

Maymay jatkaa kodin tekstiilien sarjaa virkatuilla pöytätableteilla. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AURA ekopuuvillasta virkattu punainen pöytätabletti 35 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *