Valikko Sulje

VANILJA luonnonvalkoinen virkattu kaitaliina 39 x 125 cm

179,00 

Levollisen kaunis luonnonvalkoinen virkattu kaitaliina on viehättävä vaihtoehto tylsälle tavallisuudelle. Laadukas käsin virkattu liina luo tunnelmaa omaan kotiin. Se on myös mieleinen lahja. Huomioi myös käytännöllisyys! Tukeva kaitaliina toimii lämpimien astioiden yhteisenä pannunalusena. Voit sijoittaa lämpimät tarjoiluastiat suoraan liinalle, mikä on iso helpotus kauniin kattauksen luomiseksi.

Ryhdikäs ja napakka virkattu liina on pituudeltaan 125 cm ja leveydeltään 38-39 cm. Kaitaliinan klassinen malli on virkatuista matoista tuttu uniikki muunnos eikä sitä saa muualta.

Kaitaliinan materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Tekstiili pestään hienopesussa 30 asteessa.

Liinaa on tilattavissa omilla koko- ja väritoiveilla. Yhteydenotto tapahtuu kätevästi tämän yhteystietolomakkeen kautta.

1 varastossa

Maymay klassikkomallistoon kuuluu nyt myös pöydälle sijoitettava kaitaliina! Romanttisessa pöytätekstiilissä esiintyy matoista tuttu malli sirona muunnoksena. Kaunista ja kekseliästä, eikö totta?

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VANILJA luonnonvalkoinen virkattu kaitaliina 39 x 125 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *