Valikko Sulje

VANILJA luonnonvalkoinen virkattu pöytätabletti 38 cm

42,50 

Kotia piristää kummasti, kun sinne hankkii jotain uutta. Vaikkapa uudet pöytätabletit. Voisiko kaivattu uusi juttu olla tämä?

Luonnonvalkoinen virkattu pöytätabletti on ilmavan kaunis mutta rouhean tukeva. Tabletti on halkaisijaltaan n. 38 cm, joten se sopii kattausalustaksi tai koristeelliseksi pikkuliinaksi. Kiitosta saaneen tukevan rakenteensa ansiosta sitä voi käyttää myös lämpimien patojen ja piirakkavuokien alustana. Tabletin materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Tabletille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Tilatessasi 1-2 tablettia lähetämme ne heti. Tätä useamman tuotteen toimitusaika on 1-2 viikkoa. Halutessasi tarkempia toimitusaikatietoja, ota yhteyttä päävalikosta löytyvän yhteystietolomakkeen kautta. Voit kysellä myös muita värivaihtoehtoja.

Tuotteet virkataan käsityönä, joten tablettien läpimitta voi vaihdella +/- 1 cm ilmoitetusta.

Maymay jatkaa kodin tekstiilien sarjaa virkatuilla pöytätableteilla. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Koko

36 cm, 40 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VANILJA luonnonvalkoinen virkattu pöytätabletti 38 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *