Valikko Sulje


VANILJA ekopuuvillasta virkattu pöytätabletti

35,00 39,50 

Kotia piristää kummasti, kun sinne hankkii jotain uutta. Vaikkapa uudet pöytätabletit. Voisiko kaivattu uusi juttu olla tämä?

Luonnonvalkoinen virkattu pöytätabletti on rouhean tukeva, joten se on monikäyttöinen. Tabletti sopii kattausalustaksi tai koristeelliseksi pikkuliinaksi. Kiitosta saaneen tukevan rakenteensa ansiosta sitä voi käyttää myös lämpimien patojen ja piirakkavuokien alustana. Tabletin materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Tabletille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Tilatessasi 1-2 tablettia lähetämme ne heti. Tätä useamman tuotteen toimitusaika on 1-2 viikkoa. Halutessasi tarkempia toimitusaikatietoja, ota yhteyttä päävalikosta löytyvän yhteystietolomakkeen kautta. Voit kysellä myös muita värivaihtoehtoja.

Poista

Maymay jatkaa kodin tekstiilien sarjaa virkatuilla pöytätableteilla. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Koko

36 cm, 40 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VANILJA ekopuuvillasta virkattu pöytätabletti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *