Valikko Sulje


VANILJA ekopuuvillasta virkattu pöytätabletti 36 cm

35,00 

Kotia piristää kummasti, kun sinne hankkii jotain uutta. Vaikkapa uudet pöytätabletit. Voisiko kaivattu uusi juttu olla tämä?

Luonnonvalkoinen virkattu pöytätabletti on halkaisijaltaan 36 cm. Tabletti on rouhean tukeva, joten sitä voi käyttää myös suurempien patojen kattausalustana. Tabletin materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Tabletille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Tuotteen toimitusaika on 1-2 viikkoa. Toimitusaikaa säätelee tilattujen tablettien määrä ja kuteen saatavuus. Halutessasi tarkempia toimitusaikatietoja, ota yhteyttä päävalikosta löytyvän yhteystietolomakkeen kautta. Voit kysellä myös muita värivaihtoehtoja.

Maymay jatkaa kodin tekstiilien sarjaa virkatuilla pöytätableteilla. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VANILJA ekopuuvillasta virkattu pöytätabletti 36 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *