Valikko Sulje

SAVU ekopuuvillasta virkattu vaaleanharmaa pöytätabletti 37 cm

39,50 

Kotia piristää kummasti, kun sinne hankkii jotain uutta. Vaikkapa uudet pöytätabletit. Voisiko kaivattu uusi juttu olla tämä?

Vaaleanharmaa virkattu pöytätabletti on halkaisijaltaan 37 cm. Käsin tehtyjen tablettien avulla loihdit upean kattauksen eri vuodenaikoina. Toisaalta yksikin tabletti luo hienostuneen yksityiskohdan pöydän koristeluun. Tabletti on rouhean tukeva, joten sitä voi käyttää myös suurempien patojen kattausalustana.

Tabletin materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Tabletille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

20 varastossa

Maymay jatkaa kodin tekstiilien sarjaa virkatuilla pöytätableteilla. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SAVU ekopuuvillasta virkattu vaaleanharmaa pöytätabletti 37 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *