Valikko Sulje

LAKRITSI musta virkattu pannunalunen ekopuuvillaa 25 cm

25,00 

Kotia piristää kummasti, kun sinne hankkii jotain uutta. Pienikin uusi juttu kuten uusi, kaunis virkattu pannunalunen naulassa roikkumassa voi joskus riittää. Huolella käsin tehty kodin tekstiili on myös mieleinen lahja.

Musta virkattu pannunalunen on halkaisijaltaan n. 25 cm. Materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Pannunaluselle suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

5 varastossa

Maymay jatkaa suosittua lumi-sarjaa virkatuilla pannunalusilla. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LAKRITSI musta virkattu pannunalunen ekopuuvillaa 25 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *