Valikko Sulje

Maymay - käsin tehty sisustuskauppa

Kaikki alkoi virkatuista matoista ja käsityöläisestä verenperinnöstä. Kaupanpitäjän äiti kehitteli vuosikymmeniä sitten toimivan mattomallin monien kokeilujen kautta. Vähitellen virkattuja mattoja alkoi ilmestyä sinne ja tänne. Niitä alettiin myydä ja antaa lahjoiksi. Oli syntynyt klassikko. Keitokseen tarvittiin vielä käsitöiden keskellä kasvanut tytär, joka äidin ohella tarttui virkkuukoukkuun, alkoi tehdä virkattuja mattoja ja lisäksi paljon muuta. Syntyi Maymay Design.

Virkattujen mattojen kanssa kävi nimittäin niin, ettei niihin kyllästynytkään. On paljon asioita, joita tahtoo päivittää. Sitten on asioita, joihin kiintyy ja joista ei henno luopua. Meidän mattojemme kanssa on ollut juuri näin. Ja oikeastaan ajattelemme, että kodissa on hyväkin olla turvallisen tuntuisia, pysyviä elementtejä ajassa, jossa kaikki tuntuu muuttuvan. Vuosien kokemuksesta vahvistuneena pystytimme verkkoon pienen ja sievän sisustuskaupan, jonka valikoimaan kuluu uniikkeja virkattuja mattoja, kodin tekstiilejä sekä monenlaista muuta. Tavoitteenamme on tarjota sisustustuotteita, jotka saavat hymyilemään hyvästä mielestä. Tahdomme onnellistuttaa pieniä ja suuria. Tuotamme sellaista, joka viihdyttää meitä itseämmekin.

Lahden kyljessä Hollolassa sijaitseva, kotoa käsin toimiva yrityksemme tekee kaikkensa pelastaakseen arjen. Tuomme tarjolle sellaista, jota ei löydä tavallisesta kaupasta. Keskitymme luomaan koteihin yksityiskohtia, joihin katse pysähtyy aina uudelleen. Vastuullisen kuluttamisen näkökulmasta on hyvä, että tuotteella on mahdollisimman pitkä elinkaari. Siksi suunnittelemme tuotteistamme kestäviä. Sisustuskaupastamme saa myös vanhoja kiiltokuvia ja postikortteja. On luontoystävällistä käyttää vanhoja asioita uusilla tavoilla. Kiiltokuvilla ja postikorteilla on oma, vuosien takainen historiansa, josta kerromme myöhemmin lisää. 

Lisää tuotteiden taustoista sanoin ja kuvin Instagramissa #maymaydesign

Laatua ja leikkisyyttä

Seuraamme aikaa, mutta emme myötäile muodin oikkuja.

Kilpailemme laadulla, sillä valmistamme virkatut matot ja kaiken muunkin kestämään aikaa. Värikkäissä vaihtoehdoissamme pilkistää huumori, klassikoissa tyyni rauha.

Huolella ja sydämellä tehdyt tuotteemme on tarkoitettu pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Ne on suunniteltu tartuttamaan iloa, työpajassa kuplineen naurun.

Arki on runoa

Maailmaan on tehty valtavasti ihania asioita jo kauan ennen meitä. On vain kyse niiden löytämisestä.

Vanhat asiat kuten entisajan kiiltokuvat ja postikortit ovat ihmeitä nykyihmiselle. Entisistä ajoista kertovat esineet tuovat mielenrauhaa levottomasti sykkivään nykyaikaan.

Rakastamme uutta ja vanhaa yhdessä. Siksi meiltä saa molempia. Maymay tahtoo hoitaa mieltä ja hivellä silmää.