Valikko Sulje

NUKU virkattu vaalean harmaa pöytätabletti ekopuuvillaa 38 cm

42,50 

UUTUUS! Käsin virkattu vaaleanharmaa skandityylinen pöytätabletti jatkaa skandimatoista tuttua Nuku-sarjaa. Elegantin tyylikäs kattaustekstiili luo huolitellun vaikutelman kattaukseen. Pöytätabletti sopii sisustuksessa yksittäiseksi yksityiskohdaksi tai sarjana pöytäkattaukseen. Laadukas käsin tehty tekstiili on myös arvostettu lahja.

Vaaleanharmaa virkattu pöytätabletti on halkaisijaltaan 37-38 cm. Tabletti on rouhean tukeva, joten sitä voi käyttää myös lämpimien patojen ja vuokien kattausalustana.

Tabletin materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Tabletille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

1-3 tablettia toimitamme heti. Toimitusaika useammalle tabletille on n. 1 viikko. Halutessasi tarkempia toimitusaikatietoja, ota yhteyttä tämän yhteystietolomakkeen kautta. Voit kysellä myös muita värivaihtoehtoja. Tabletit valmistetaan käsityönä, joten tuotteiden läpimitta voi vaihdella +/- 1 cm ilmoitetusta.

Maymay jatkaa kodin skandityylisten tekstiilien sarjaa virkatuilla pöytätableteilla. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NUKU virkattu vaalean harmaa pöytätabletti ekopuuvillaa 38 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *