Valikko Sulje

LAKRITSI ekopuuvillasta virkattu musta pöytätabletti 37 cm

42,50 

Käsin virkattu kattaustekstiili tuo huolitellun ja samalla kotoisen tunnelman kotiin. Joskus yksittäinenkin tekstiili tuo kaivattua piristystä sisustukseen. Suomessa käsin tehty tekstiili on myös toivottu lahja.

Musta virkattu pöytätabletti on halkaisijaltaan 37 cm. Tabletti on rouhean tukeva, joten sitä voi käyttää myös lämpimien patojen ja vuokien kattausalustana. Pöytätabletti sopii myös pöydälle pikkuliinaksi antamaan ilmettä sisustukseen.

Tabletin materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Tabletille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

1-2 pöytätablettia toimitamme heti. Tätä useamman tuotteen toimitusaika on 1-2 viikkoa. Toimitusaikaa säätelee tilattujen tablettien määrä ja kuteen saatavuus. Halutessasi tarkempia toimitusaikatietoja, ota yhteyttä tämän yhteystietolomakkeen kautta. Voit kysellä myös muita värivaihtoehtoja.

18 varastossa

Maymay jatkaa kodin tekstiilien sarjaa virkatuilla pöytätableteilla. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LAKRITSI ekopuuvillasta virkattu musta pöytätabletti 37 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *