Valikko Sulje

KAIHO vaalean roosa virkattu kaitaliina 90 cm

129,00 

Romanttisen kaunis virkattu kaitaliina on viehättävä vaihtoehto tavanomaisuudelle. Laadukas käsin virkattu liina luo tunnelmaa omaan kotiin. Se on myös mieleinen lahja. 

Ryhdikäs ja napakka virkattu liina on pituudeltaan 90 cm (tarkka mitta 89 cm) ja leveydeltään 34 cm. Kaitaliinan klassinen malli on virkatuista matoista tuttu uniikki muunnos eikä sitä saa muualta.

Kaitaliinan materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Tekstiili pestään hienopesussa 30 asteessa.

Tukeva kaitaliina toimii lämpimien astioiden yhteisenä pannunalusena. Voit sijoittaa lämpimät tarjoiluastiat suoraan liinalle, mikä on iso helpotus kauniin kattauksen luomisessa. Liinaa on tilattavissa omilla koko- ja väritoiveilla. Yhteydenotto tapahtuu kätevästi tämän yhteystietolomakkeen kautta.

1 varastossa

Maymay klassikkomallistoon kuuluu nyt myös pöydälle sijoitettava kaitaliina! Romanttisessa pöytätekstiilissä esiintyy matoista tuttu malli sirona muunnoksena.

Kaitaliinaa on mahdollista tilata omaan kotiin sopivilla mitoilla, mikäli valmisratkaisuista ei löydy sopivaa. Liinan kokoa voi muunnella muutamien senttien tarkkuudella.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KAIHO vaalean roosa virkattu kaitaliina 90 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *