Valikko Sulje

Virkatut matot

Tervetuloa monipuoliseen virkattujen mattojen maailmaan! Täällä ilo ja inspiraatio kohtaavat kodin sisustajaa. Valikoimamme pursuaa luovasti suunniteltuja, ihania käsin virkattuja mattoja. Löydät varmasti omasi, sillä tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja eri sisustustyyleihin. Virkatut matot ovat suomalaista käsityötä. 

Laadukkaat virkatut matot tuovat ilmettä sisustukseen. Ikioma mallistomme edustaa yksilöllistä designia ajan henkisellä toteutuksella. Teemme huolellista ja hyvää työtä, jotta jokainen virkattu matto tarjoaisi kauan kestävää iloa. Tuumimme, että kodissa on hyvä olla turvallisen tuntuisia, pysyviä elementtejä muuttuvassa ajassa. Laadukkaat virkatut matot ovat asioita, joista tuskin hennoo luopua. Siitä puhumattakaan, että luonnon kannalta vain pitkäaikaiset vaihtoehdot ovat perusteltuja. Siksi mattomme on tehty kestämään.

Itseä säästääkseen on fiksua valita helposti kotona pestäviä sisustustekstiilejä. Virkattuja mattoja ei tarvitse kiikuttaa pesulaan vaan ne voi pestä kotona. Maymay mattojen merkittävä laatutekijä piilee siinä, että kuteiden päät ommellaan käsin kiinni. Matoissamme on myös lujasti ja katseenkestävästi tehdyt reunat. Tämä lisää virkattujen mattojen käyttöikää ja helpottaa huoltoa.

Mattojemme aiheet ja värityksen löydämme suomalaisesta luonnosta ja vaihtelevista vuodenajoista. Luontoa lähellä oleva suunnittelu on sopusoinnussa käyttämiemme ekologisten materiaalien ja valmistustapojen kanssaTarjolla on kattava valikoima valmiita mattoja, minkä lisäksi teemme mattoja myös mittatilaustyönä. Ostamalla kotimaiselta käsityöläiseltä tuet kestävää tuotantotapaa ja saat kaupan päälle hyvän mielen.