Valikko Sulje

Virkatut matot

Luovasti suunniteltuja, ihania käsin virkattuja mattoja. Maymayn ikioma virkattujen mattojen mallisto edustaa yksilöllistä designia ajan henkisellä toteutuksella. Tarjolla on kattava valikoima valmiita mattoja, minkä lisäksi teemme mattoja myös mittatilaustyönä.

Teemme huolellista ja hyvää työtä, jotta jokainen virkattu matto tarjoaisi kauan kestävää iloa. Tuumimme, että kodissa on hyvä olla turvallisen tuntuisia, pysyviä elementtejä muuttuvassa ajassa. Laadukkaat virkatut matot ovat asioita, joista tuskin hennoo luopua. Siitä puhumattakaan, että luonnon kannalta vain pitkäaikaiset vaihtoehdot ovat perusteltuja. Siksi mattomme on tehty kestämään.

Itseä säästääkseen on fiksua valita helposti kotona pestäviä sisustustekstiilejä. Virkattuja mattoja ei tarvitse kiikuttaa pesulaan vaan ne voi pestä itse. Maymay mattojen merkittävä laatutekijä piilee siinä, että kuteiden päät ommellaan käsin kiinni. Matoissamme on myös lujasti ja katseenkestävästi tehdyt reunat. Tämä lisää virkattujen mattojen käyttöikää ja helpottaa huoltoa.

Mattojemme aiheet ja värityksen löydämme suomalaisesta luonnosta ja vaihtelevista vuodenajoista. Luontoa lähellä oleva suunnittelu on sopusoinnussa käyttämiemme ekologisten materiaalien ja valmistustapojen kanssa. Virkatut matot ovat rakkaudella tehtyä suomalaista käsityötä.