Valikko Sulje

ELEGIA valkoinen virkattu sisustustyyny 40 x 40 cm

89,00 99,00 

UUTUUS! Ainutlaatuinen virkattu sisustustyyny on saapunut valikoimaan! Käsityönä valmistettu sisustustyyny on enemmän kuin tavallinen tyyny – se on kuin lämmin halaus. Se on katseen pysäyttävä kaunis yksityiskohta kodissa. Näyttävä sisustustyyny viimeistelee sisustuksen ja luo siihen aistikkuutta. Huolellisesti valmistettu sisustustyyny ei ole vain sisustuselementti vaan osa kotiasi ja sen tarinaa.

Sisustustyyny on kooltaan 40 cm x 40 cm. Tyynystä on valittavissa kaksi vaihtoehtoa: irrotettava tyynynpäällinen tai kiinteä koristetyyny. Valitessasi koristetyynyn saat suoraan käyttövalmiin sisustustyynyn. Kiinteä tyyny pestään tarvittaessa kokonaan. Valitessasi irrotettavan tyynynpäällisen kauppaan sisältyy pelkkä irtopäällinen. Tyynynpäällisessä on huolellisesti suunniteltu nappikiinnitys niin, että sisustustyyny ei tursuile näkyviin.

Ryhdikäs käsin virkattu sisustustyyny pysyy tukevasti asennossaan. Laadukas käsin tehty tekstiili on myös arvostettu lahja. Virkattu sisustustyyny on helppo huoltaa. Materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Tekstiilille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Tyyny / tyynynpäällinen valmistetaan tilauspohjaisesti ja toimitetaan tilaajalle 14 vrk:n sisällä tilaushetkestä. Tyynyt valmistetaan käsityönä, joten tuotteiden mitat voivat vaihdella +/- 1 cm ilmoitetusta. Jos haluaisit sisustustyynyn omilla spekseilläsi, ota yhteyttä tämän yhteystietolomakkeen kautta.

Skandityylisten tekstiilien sarja jatkuu nyt myös virkatuilla sisustustyynyillä. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siltä osin, että kuteita ei värjätä erikseen vaan kuteen väri on valmiina materiaalissa, josta kude valmistetaan.

Sen sijaan, että hankkisit uuden sohvan, kokeile ensin uusia ja erottuvia sisustustyynyjä sohvallasi! Ryhdikäs käsin tehty sisustustyyny on arvotekstiili, joka kohentaa kummasti kokonaisilmettä. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa.

Malli

Koristetyyny, Tyynynpäällinen