Valikko Sulje

LUMI valkoinen virkattu kaitaliina 35 cm x 130 cm

159,00 

Valkoinen virkattu kaitaliina – uusi, ihana vaihtoehto kattaukseen! Laadukas käsin virkattu valkoinen kaitaliina luo juhlan tuntua suomalaiseen kotiin. Hohtavan valkoinen virkattu kaitaliina viehättää romanttisuudellaan ja perinteisyydellään, vaikka tuotteena onkin uusi.

Ryhdikäs ja napakka virkattu liina on romanttinen vaihtoehto tavanomaiselle kaitaliinalle. Olomuodoltaan vankka mutta yleisilmeeltään siro pitsikuvioitu kaitaliina on moderni toisinto vanhoille pitsiliinoille. Ihanuus on pituudeltaan n. 130 cm ja leveydeltään 35 cm. Kaitaliinan klassinen malli on Lumi-sarjaan kuuluva uniikki muunnos eikä sitä saa muualta. Tuote on suomalaista käsityötä.

Kaitaliinan materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Tekstiili pestään hienopesussa 30 asteessa.

Liinaa on tilattavissa omilla koko- ja väritoiveilla. Yhteydenotto tapahtuu kätevästi tämän yhteystietolomakkeen kautta.

1 varastossa

Maymay klassikkomallistoon kuuluu nyt myös pöydälle sijoitettava kaitaliina! Laadukas käsin virkattu valkoinen kaitaliina luo juhlan tuntua suomalaiseen kotiin. Hohtavan valkoinen virkattu kaitaliina viehättää romanttisuudellaan ja perinteisyydellään, vaikka tuotteena onkin kokonaan uusi ja erilainen. Romanttisessa pöytätekstiilissä esiintyy matoista tuttu malli sirona muunnoksena. Kaunista ja kekseliästä, eikö totta?

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LUMI valkoinen virkattu kaitaliina 35 cm x 130 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *