Valikko Sulje

HIEKKA lämpimän beige virkattu pöytätabletti 39 cm

42,50 

Kotia piristää kummasti, kun sinne hankkii jotain uutta. Vaikkapa uudet pöytätabletit. Voisiko kaivattu uusi juttu olla tämä?

Lämpimän beige virkattu pöytätabletti on halkaisijaltaan n. 39 cm. Tabletti on rouhean tukeva, joten sitä voi käyttää myös suurempien patojen kattausalustana. Pöytätabletti sopii myös pöydälle pikkuliinaksi antamaan ilmettä asetelmiin.

Tabletin materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Tabletille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Postitamme 1-2 tablettia heti. Tilatessasi useampia tabletteja tuotteiden toimitusaika on 1-2 viikkoa. Voit kysellä myös muita värivaihtoehtoja. Tabletit virkataan käsityönä, joten tuotteiden läpimitta voi vaihdella +/- 1 cm ilmoitetusta.

Maymay jatkaa kodin tekstiilien sarjaa virkatuilla pöytätableteilla. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HIEKKA lämpimän beige virkattu pöytätabletti 39 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *