Valikko Sulje

LUMI ekopuuvillasta virkattu pannunalunen 24 cm

25,00 

Kotia piristää kummasti, kun sinne hankkii jotain uutta. Pienikin uusi juttu kuten uusi, kaunis virkattu pannunalunen naulassa roikkumassa voi joskus riittää. Käsin tehty tuote on myös mieleinen ja arvostettu lahja.

Valkoinen virkattu pannunalunen on halkaisijaltaan 24 cm. Materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Pannunaluselle suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

3 varastossa

Maymay jatkaa suosittua lumi-sarjaa virkatuilla pannunalusilla. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LUMI ekopuuvillasta virkattu pannunalunen 24 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *