Valikko Sulje

LUMI valkoinen virkattu kaitaliina 35 cm x 90 cm

129,00 

Valkoinen virkattu kaitaliina – ihana vaihtoehto kattaukseen! Laadukas käsin virkattu valkoinen kaitaliina luo juhlan tuntua suomalaiseen kotiin. Tukeva kaitaliina sopii myös lämpimien tarjoiluastioiden kattausalustaksi. Näin luot helposti yhtenäisen kattauksen, joka näyttää hyvältä arjessa ja juhlassa. 

Ryhdikäs ja napakka virkattu liina on romanttinen vaihtoehto tavanomaiselle kaitaliinalle. Olomuodoltaan vankka mutta yleisilmeeltään siro pitsikuvioitu kaitaliina on moderni toisinto vanhoille pitsiliinoille. Ihanuus on pituudeltaan n. 90 cm ja leveydeltään 35 cm. Tuote on suomalaista käsityötä.

Kaitaliinan materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Tekstiili pestään hienopesussa 30 asteessa.

Tuote virkataan käsityönä, joten mitat voivat vaihdella +/- 1 m ilmoitetusta. Liinaa on tilattavissa omilla koko- ja väritoiveilla. Yhteydenotto tapahtuu kätevästi tämän yhteystietolomakkeen kautta.

1 varastossa

Maymay klassikkomallistoon kuuluu nyt myös pöydälle sijoitettava kaitaliina! Laadukas käsin virkattu valkoinen kaitaliina luo juhlan tuntua suomalaiseen kotiin. Hohtavan valkoinen virkattu kaitaliina viehättää romanttisuudellaan ja perinteisyydellään, vaikka tuotteena onkin kokonaan uusi ja erilainen. Romanttisessa pöytätekstiilissä esiintyy matoista tuttu malli sirona muunnoksena. Kaunista ja kekseliästä, eikö totta?