Valikko Sulje

PELLAVA KEINUTUOLIN MATTO beige virkattu pehmuste keinuun tai nojatuoliin 200 cm

219,00 

Romanttisen kaunis keinutuolin matto on lempeä sisustustekstiili. Viehättävä beige sopii suomalaiseen kotiin. Kodikas sävy korostaa keinumaton aistikasta pitsikuviointia, joka on riittävän yksinkertainen kestääkseen aikaa. Harmahtava beige sopii erityisen hyvin esimerkiksi puun sävyjen rinnalle.

Napakka ja ryhdikäs harmaan beige virkattu tuolimatto sopii keinutuolin pehmusteeksi tai nojatuoliin. Ihanuus on pituudeltaan 200 cm ja leveydeltään n. 38 cm. Maton suosittu malli on uniikki eikä sitä saa muualta.

Tuolimaton materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Tuolimatolle suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Tuote virkataan käsityönä, joten mitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

1 varastossa

Keinutuoli kaipaa pehmustetta, mutta ei ole niinkään helppoa löytää sitä oikeaa. Yksivärinen vaihtoehto kestää aikaa usein paremmin kuin kirjava. Toisaalta kuvioton pehmuste voi olla arkinen ja tylsä.

Maymayn pitsinen keinutuolin matto tuo mukanaan ilmettä. Pehmusteen mallina on matoista tuttu Maymayn klassikko. Keinutuolin lisäksi pehmuste sopii upeasti myös nojatuolin päälle tai vaihtoehtoisesti puutarhatuoliin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PELLAVA KEINUTUOLIN MATTO beige virkattu pehmuste keinuun tai nojatuoliin 200 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *