Valikko Sulje

PELLAVA harmaan beige virkattu pannunalunen 22 cm

26,50 

Hienostunut pannunalunen sulostuttaa arkistakin kahvihetkeä. Laadukas käsin tehty pannunalunen on myös kaunis koriste keittiössä. Naulassa roikkuessaan yksin tai kaverin kanssa se on katseen pysäyttävä yksityiskohta sisustuksessa. Käsin tehty tuote on myös mieleinen ja arvostettu lahja.

Harmaan beige virkattu pannunalunen on halkaisijaltaan 22-23 cm. Materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Pannunaluselle suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Tuotteet valmistetaan käsityönä, joten läpimitta voi vaihdella +/- 1 cm ilmoitetusta.

3 varastossa

Suosittua klassikkosarjaa täydentävät nyt myös virkatut pannunaluset. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PELLAVA harmaan beige virkattu pannunalunen 22 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *