Valikko Sulje

JÄKÄLÄ KEINUTUOLIN MATTO vaalean vihreä virkattu pehmuste keinuun tai nojatuoliin

199,00 

UUTUUS! Keinutuolin pehmusteiden sarja on saanut vaaleanvihreän täydennyksen. Keinutuoli on olohuoneen keskipiste, joten sen näköön ja viihtyisyyteen kannattaa panostaa. Kaunis päällinen keinutuolissa on ilo silmälle ja tuo mukavuutta istumiseen. Värinsä puolesta hienostunut vaalean vihreä sopii moniin sisustustyyleihin ja sointuu luontevasti eri sävyjen rinnalle.

Napakka ja ryhdikäs vaalean vihreä virkattu tuolimatto sopii keinutuolin pehmusteeksi tai nojatuoliin. Ihanuus on pituudeltaan 200 cm ja leveydeltään 38 cm. Pehmusteen materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Pehmusteelle suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Pehmuste peittää koko istuinosan, mikä tekee keinutuolista entistäkin houkuttelevamman ja miellyttävämmän. Suomessa käsin tehty keinutuolin pehmuste on juuri oikea valinta perinteikkään huonekalun kaveriksi.

1 varastossa

Keinutuoli kaipaa pehmustetta, mutta ei ole niinkään helppoa löytää sitä oikeaa. Yksivärinen vaihtoehto kestää aikaa usein paremmin kuin kirjava. Toisaalta kuvioton pehmuste voi olla arkinen ja tylsä.

Maymayn pitsinen keinutuolin matto tuo mukanaan ilmettä. Pehmusteen mallina on matoista tuttu Maymayn klassikko. Keinutuolin lisäksi pehmuste sopii upeasti myös nojatuolin päälle tai vaihtoehtoisesti puutarhatuoliin. Hellävaroin virkattu keinutuolimatto on tarkoitettu erityisesti käsintehtyä ja laadukkuutta arvostavaan suomalaiseen kotiin. Maton suosittu malli on uniikki eikä sitä saa muualta. Ainutlaatuinen tekstiili on laadukasta suomalaista käsityötä.

Pehmuste pysyy hyvin paikoillaan. Napakan pysyvyyden varmistamiseksi lähetämme pehmusteen mukana hieman kudenauhaa, jolla pehmusteen voi tarvittaessa sitoa kiinni tuolin selustaan. Tuote virkataan käsityönä, joten pituus voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Tutustu myös saman sarjan JÄKÄLÄ klassiseen virkattuun mattoon ja pöytätablettiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “JÄKÄLÄ KEINUTUOLIN MATTO vaalean vihreä virkattu pehmuste keinuun tai nojatuoliin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *