Valikko Sulje

LUMI KEINUTUOLIN MATTO valkoinen virkattu pehmuste keinuun tai nojatuoliin 200 cm

219,00 

Ihastuttava valkoinen virkattu tuolimatto sopii keinutuolin pehmusteeksi tai nojatuoliin. Napakka ja ryhdikäs keinutuolin matto on valmistettu ekopuuvillasta ja se on pituudeltaan noin 200 cm ja leveydeltään 39-40 cm. Nopeasti suosituksi tullut malli on Maymayn oma, eikä sitä saa muualta. Huolellisesti käsin valmistettu sisustuote on arvotekstiili. Hienostuneisuus säilyy siinä vuodesta toiseen.

Pehmusteen materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 90 % puuvillaa ja 10 % muita kuituja. Matto pestään hienopesussa 40 asteessa. Matto on kokonsa ja näkönsä puolesta sijoitettavissa hyvin monenlaiseen tilaan. Sävy on puhtaan valkoinen.

Materiaalinsa ansiosta pehmuste pysyy hyvin paikoillaan maalatullakin pinnalla. Tuotteet tehdään käsityönä, joten pituusmitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

1 varastossa

Keinutuoli kaipaa pehmustetta, mutta ei ole helppoa löytää silmään sopivaa ja sisustukseen sointuvaa vaihtoehtoa.

Maymayn valikoimassa on nyt myös keinutuolin matto, jonka mallina on Maymayn klassikko. Matto sopii upeasti myös nojatuolin päälle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LUMI KEINUTUOLIN MATTO valkoinen virkattu pehmuste keinuun tai nojatuoliin 200 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *