Valikko Sulje

LUMI ekopuuvillasta virkattu valkoinen pöytätabletti 39 cm

42,50 

Lumen tuntua, pumpulipilviä – tai kermavaahtoa! Käsin virkattu valkoinen kattaustekstiili tuo huolitellun ja samalla kotoisen tunnelman kotiin kuin kotiin. Joskus yksittäinenkin juhlavan valkea tekstiili tuo kaivattua raikkautta sisustukseen. Valkoinen on aina valkoinen.

Puhtaan valkoinen virkattu pöytätabletti on halkaisijaltaan 38-39 cm. Tabletti on rouhean tukeva, joten sitä voi käyttää myös lämpimien patojen ja vuokien kattausalustana. Pöytätabletti sopii myös pöydälle pikkuliinaksi antamaan ilmettä sisustukseen.

Tabletin materiaalina on ekopuuvilla, joka on materiaalikoostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Tabletille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

1-3 tablettia toimitamme heti. Toimitusaika useammalle tabletille on n. 1 viikko. Halutessasi tarkempia toimitusaikatietoja, ota yhteyttä tämän yhteystietolomakkeen kautta. Voit kysellä myös muita värivaihtoehtoja. HUOM! Tuotteet virkataan käsityönä, joten tabletin läpimitta voi poiketa +/- 1 cm ilmoitetusta.

10 varastossa

Maymay jatkaa kodin tekstiilien sarjaa virkatuilla pöytätableteilla. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaalina käytetään luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LUMI ekopuuvillasta virkattu valkoinen pöytätabletti 39 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *