Valikko Sulje

virkatut matot

Maymayn ikioma mattomallisto on suunniteltu yksilöllisellä otteella ajan hengessä. Teemme huolellista ja hyvää työtä, jotta mattomme tarjoaisivat kauan kestävää iloa. Tuumimme, että kodissa on hyvä olla turvallisen tuntuisia, pysyviä elementtejä muuttuvassa ajassa. Laadukkaat virkatut matot ovat asioita, joista tuskin hennoo luopua. Siitä puhumattakaan, että luonnon kannalta vain pitkäaikaiset vaihtoehdot ovat perusteltuja. Siksi mattomme on tehty kestämään.

Itseä säästääkseen on fiksua valita helposti kotona pestäviä sisustustekstiilejä. Virkattuja mattoja ei tarvitse kiikuttaa pesulaan vaan ne voi pestä itse. Maymay mattojen merkittävä laatutekijä piilee myös siinä, että kaikki kuteiden päät on ommeltu käsin kiinni. Tämä lisää mattojen käyttöikää ja helpottaa huoltoa.

Mattojemme aiheet ja värityksen löydämme suomalaisesta luonnosta ja vaihtelevista vuodenajoista. Luontoa lähellä oleva suunnittelu on sopusoinnussa käyttämiemme ekologisten materiaalien ja valmistustapojen kanssa. Kaikki matot ovat rakkaudella tehtyä suomalaista käsityötä.


Näytetään 1–12 hakutulosta 108 hakutuloksesta