Valikko Sulje

NUKU tummanharmaa skandityylinen virkattu matto

99,00 359,00 

Tumma harmaa on monen toiveväri, ja nyt sitä on saatavana myös minimalistisessa skandimallistossa. Tämä skandinaavista tyyliä edustava Nuku on värinsä puolesta käytännöllinen ja toimiva. Sitä paitsi tummat yksityiskohdat luovat vaaleassakin ympäristössä upeaa kontrastia. Sävyjen vaihtelu antaa näkymään eloa.

Materiaalina on laadukas ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Pintarakenteen ansioista matto on napakka ja tukeva. Eleettömän tyylikäs malli sopii monenlaiseen sisustukseen.

Nuku-mattoa on tilattavissa eri kokoisina välillä 80 cm – 150 cm. Matot valmistetaan tilauspohjaisesti. Valmistus aloitetaan heti tilauksen saatuamme, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot virkataan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Valmiiden vaihtoehtojen lisäksi Nuku-mattoa on tilattavissa myös toivekoossa ja -värissä. Suurin tilattava koko on halkaisijaltaan 150 cm. Yhteystiedot löydät kätevimmin tämän linkin takaa.

Minimalistinen virkattu matto Nuku edustaa skandinaavista tyyliä. Elegantti matto on kaukaa katsoen hillitty, mutta läheltä tarkasteltaessa katse kiinnittyy vaihtelevaan pintastruktuuriin. Luonnollinen eloisuus vie ajatukset luontoon – kivenlohkaiden pintarosoon ja männyn kaarnaan.

Maton malli on Maymayn omaa tuotantoa eikä sitä saa muualta.

Koko

80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm