Valikko Sulje

NOVA valko-harmaa iso virkattu tähtimatto 120 cm

225,00 

Kun haluat satsata kotiisi kestävästi ja tyylikkäästi, valitset ajattoman kauniin virkatun tähtimaton. Ammattitaidolla virkattuun mattoon on kuvioitu vaalean harmaa tähti valkoiselle pohjalle. Klassisen kaunis matto on halkaisijaltaan 120 cm. Materiaalina on laadukas Eko ontelokude.

Tässä haastavalla tekniikalla virkatussa matossa harmaan kuteen alta ei häämötä valkoinen kude eikä päin vastoin. Tähti on oma värialueensa, jolloin matto säilyy siistin kaksivärisenä koko elinkaarensa ajan. Tähtimatoista on tullut pelkästään positiivista palautetta. Näitä uskaltaa suositella lämpimästi. 🙂

Maymayn valmistamat tähtimatot ovat omaa luokkaansa. Maymayn virkatuissa matoissa tähti on virkattu haastavalla tekniikalla omaksi alueekseen. Näin värit eivät sekaannu toisiinsa. Jos tähti virkataan helposti ja nopeasti kuljettamalla toista väriä kerrosten alla, vaihtoväri kuultaa alta, ja lopputulos on epätarkka. Maymayn tähtimatoissa tähtikuvio on selkeä ja terävälinjainen aito tähti. Ja ei ihme. Kussakin matossa on 20 pääteltyä ja kiinni ommeltua kuteen päätä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NOVA valko-harmaa iso virkattu tähtimatto 120 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *