Valikko Sulje

NUKU luonnonvalkoinen skandityylinen virkattu matto

75,00 369,00 

Ihana luonnonvalkoinen pyöreä virkattu matto skandinaaviseen tyyliin. Herkullisesta vaniljanvalkoisesta matosta on saatavissa eri kokoja omien tarpeiden mukaisesti. Maton malli on Maymayn omaa tuotantoa eikä sitä saa muualta.

Nuku-mattoa on tilattavissa eri kokoisina välillä 60 cm – 150 cm. Matot valmistetaan tilauspohjaisesti. Valmistus aloitetaan heti tilauksen saatuamme, toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Napakka ja tukeva matto on kokonsa ja näkönsä puolesta sijoitettavissa hyvin monenlaiseen tilaan. Malli on tiivis ja vankka, joten matto pysyy hyvin paikoillaan myös verrattain liukkaalla pinnalla. Matolle suositellaan hienopesua 30 asteessa.

Matot virkataan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Vakiokokojen ja -värien lisäksi Nuku-mattoa on tilattavissa myös toivekoossa ja -värissä. Suurin tilattava koko on halkaisijaltaan 150 cm. Yhteystiedot löydät kätevimmin tämän linkin takaa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Nuku-matto edustaa skandinaavista tyyliä. Skandimaton hillitty pintastruktuuri on levollinen. Kaukaa katsoen matto ei herätä huomiota, mutta lähelle tultaessa katse kiinnittyy jännittävään pintastruktuuriin. Rauhallinen malli on saanut nimekseen Nuku.

Skandinaavinen tyyli korostaa valoa ja avoimuutta. Pohtiessasi vaihtoehtoja valitse sopivan kokoinen matto, joka jättää lattiatilaa maton ympärille. Joskus kaksi pientä rinnakkain voin näyttää paremmalta kuin yksi suuri. Väljä sijoittelu antaa huoneelle avaran ilmeen.

Koko

60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NUKU luonnonvalkoinen skandityylinen virkattu matto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *