Valikko Sulje

NUKU musta skandityylinen virkattu matto 105 cm

139,00 

Tätä on toivottu! Uutuutena skandimallistoon on syntynyt nyt mustakin matto. Hillityn tyylikäs musta virkattu minimalistinen matto sopii kotiin, jossa arvostetaan suomalaista designia ja tyylikästä yksinkertaisuutta. Tämä skandinaavista tyyliä edustava Nuku on yksinkertaisuudessaan käytännöllinen ja toimiva. Tummat yksityiskohdat tuovat vaaleaankin ympäristöön upeaa kontrastia. 

Matto on halkaisijaltaan 105 cm. Materiaalina on laadukas ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Pintarakenteen ansioista matto on napakka ja tukeva. Eleettömän tyylikäs malli sopii monenlaiseen sisustukseen. Maton malli on Maymayn omaa tuotantoa eikä sitä saa muualta.

Jos tarjolla oleva koko ei ole sopiva, ei hätää. Nuku-mattoa on tilattavissa eri kokoisina välillä 50 cm – 150 cm. Yhteystiedot löydät kätevimmin täältä.

1 varastossa

Minimalistinen virkattu matto Nuku edustaa skandinaavista tyyliä. Elegantti matto on kaukaa katsoen hillitty, mutta läheltä tarkasteltaessa katse kiinnittyy vaihtelevaan pintastruktuuriin. Luonnollinen eloisuus vie ajatukset luontoon – kivenlohkaiden pintarosoon ja männyn kaarnaan.