Valikko Sulje

NUKU vaalean harmaa skandityylinen virkattu matto

75,00 369,00 

Hillityn tyylikäs vaaleanharmaa skandimatto on minimalistisen sisustajan unelma. Matto sopii väriltään ja näöltään joustavasti monenlaiseen sisustukseen. Tämä skandinaavista tyyliä edustava Nuku on värinsä puolesta käytännöllinen ja toimiva. Vaalea harmaa ei ole aivan yhtä arka kuin valkoinen mutta säilyttää kuitenkin vaalean yleisilmeen. Ja mikä parasta, mattoa on tilattavissa juuri omassa toivekoossa.

Materiaalina on laadukas ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Pintarakenteen ansioista matto on napakka ja tukeva. Eleettömän tyylikäs malli sopii monenlaiseen sisustukseen.

Nuku-mattoa on tilattavissa eri kokoisina välillä 60 cm – 150 cm. Matot valmistetaan tilauspohjaisesti. Valmistus aloitetaan heti tilauksen saatuamme, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot virkataan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Valmiiden vaihtoehtojen lisäksi Nuku-mattoa on tilattavissa myös toivekoossa ja -värissä. Suurin tilattava koko on halkaisijaltaan 150 cm. Yhteystiedot löydät kätevimmin tämän linkin takaa.

Minimalistinen virkattu matto Nuku edustaa skandinaavista tyyliä. Elegantti matto on kaukaa katsoen hillitty, mutta läheltä tarkasteltaessa katse kiinnittyy vaihtelevaan pintastruktuuriin. Luonnollinen eloisuus vie ajatukset luontoon – kivenlohkaiden pintarosoon ja männyn kaarnaan.

Maton malli on Maymayn omaa tuotantoa eikä sitä saa muualta.

Koko

60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm