Valikko Sulje

TÄHTISUMU vaaleanharmaa virkattu tähtimatto 100 cm

149,00 

Kun haluat satsata kotiisi kestävästi ja tyylikkäästi, valitset ajattoman kauniin virkatun tähtimaton. Ammattitaidolla virkattuun mattoon on kuvioitu valkoinen tähti vaaleanharmaalle pohjalle. Näppärän kokoinen matto on halkaisijaltaan 100 cm. Materiaalina on laadukas Eko ontelokude.

Tässä haastavalla tekniikalla virkatussa matossa harmaan kuteen alta ei häämötä valkoinen kude eikä päin vastoin. Tähti on oma värialueensa, jolloin matto säilyy siistin kaksivärisenä koko elinkaarensa ajan. Tähtimatoista on tullut pelkästään positiivista palautetta. Näitä uskaltaa suositella lämpimästi. 🙂

Tuote valmistetaan tilauspohjaisesti. Maton valmistaminen alkaa heti tilauksen saatuamme. Postitamme valmiin tuotteen 1-2 viikon sisällä tilaushetkestä.

Maymayn valmistamat tähtimatot ovat omaa luokkaansa. Maymay matoissa tähti on virkattu haastavalla tekniikalla omaksi alueekseen, toisin kuin halvoissa variaatioissa. Jos tähti virkataan helposti ja nopeasti kuljettamalla toista väriä kerrosten alla, vaihtoväri kuultaa alta, ja lopputulos on epätarkka. Maymayn tähtimatoissa tähtikuvio on selkeä ja terävälinjainen aito tähti. Ja ei ihme. Kussakin matossa on 20 pääteltyä ja kiinni ommeltua kuteen päätä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TÄHTISUMU vaaleanharmaa virkattu tähtimatto 100 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *