Valikko Sulje


NUKU leijonan keltainen skandityylinen virkattu matto

75,00 125,00 

Ihastuttava leijonan keltainen näyttää hienostuneelta minimalistisessa Nuku-matossa. Skandinaavista tyyliä edustava Nuku on värinsä puolesta käytännöllinen ja toimiva. Okran keltainen sävy on juuri oikea tuomaan kaivattua piristystä kotiin. Väri sopii kaikkiin vuodenaikoihin ja on sävynä sisustuksellinen.

Mattoa on valmiina tarjolla olevat koot. Tilauksesta teemme myös toivekoossa. Maton materiaalina on laadukas ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Pintarakenteen ansioista matto on napakka ja tukeva. Eleettömän tyylikäs malli sopii monenlaiseen sisustukseen.

Nuku-mattoa on tilattavissa eri kokoisina välillä 50 cm – 150 cm. Yhteystiedot löydät kätevimmin täältä. Maton malli on Maymayn oma eikä sitä saa muualta.

Minimalistinen virkattu matto Nuku edustaa skandinaavista tyyliä. Elegantti matto on kaukaa katsoen hillitty, mutta läheltä tarkasteltaessa katse kiinnittyy vaihtelevaan pintastruktuuriin. Luonnollinen eloisuus vie ajatukset luontoon – kivenlohkaiden pintarosoon ja männyn kaarnaan.

Koko

70 cm, 95 cm