Valikko Sulje

NUKU leijonan keltainen skandityylinen virkattu matto

75,00 349,00 

Ihastuttava leijonan keltainen näyttää hienostuneelta minimalistisessa Nuku-matossa. Skandinaavista tyyliä edustava Nuku on värinsä puolesta käytännöllinen ja toimiva. Okran keltainen sävy on juuri oikea tuomaan kaivattua piristystä kotiin. Väri sopii kaikkiin vuodenaikoihin ja on sävynä sisustuksellinen.

Nuku-mattoa on tilattavissa eri kokoisina välillä 70 cm – 150 cm. Matot valmistetaan tilauspohjaisesti. Valmistus aloitetaan heti tilauksen saatuamme, toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Maton materiaalina on laadukas ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua 30 asteessa. Malli on tiivis ja vankka, joten matto pysyy hyvin paikoillaan myös verrattain liukkaalla pinnalla. Eleettömän tyylikäs malli sopii monenlaiseen sisustukseen. Maton malli on Maymayn oma eikä sitä saa muualta.

Matot virkataan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Vakiokokojen ja -värien lisäksi Nuku-mattoa on tilattavissa myös toivekoossa ja -värissä. Suurin tilattava koko on halkaisijaltaan 150 cm. Yhteystiedot löydät kätevimmin tämän linkin takaa.

Minimalistinen virkattu matto Nuku edustaa skandinaavista tyyliä. Elegantti matto on kaukaa katsoen hillitty, mutta läheltä tarkasteltaessa katse kiinnittyy vaihtelevaan pintastruktuuriin. Luonnollinen eloisuus vie ajatukset luontoon – kivenlohkaiden pintarosoon ja männyn kaarnaan.

Koko

60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm