Valikko Sulje

NUKU valkoinen skandityylinen virkattu matto

75,00 369,00 

Minimalistinen valkoinen pyöreä virkattu matto skandinaaviseen tyyliin. Yksinkertainen tyylikkyys viehättää jo kaukaa katsoen, lähietäisyydellä katse kiinnittyy eloisaan pintarakenteeseen. Maton malli on Maymayn omaa tuotantoa eikä sitä saa muualta.

Nuku-mattoa on tilattavissa eri kokoisina välillä 70 cm – 150 cm. Matot valmistetaan tilauspohjaisesti. Valmistus aloitetaan heti tilauksen saatuamme, toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Napakka ja tukeva matto on kokonsa ja näkönsä puolesta sijoitettavissa hyvin monenlaiseen tilaan. Malli on tiivis ja vankka, joten matto pysyy hyvin paikoillaan myös verrattain liukkaalla pinnalla. Matolle suositellaan hienopesua 30 asteessa.

Matot virkataan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Vakiokokojen ja -värien lisäksi Nuku-mattoa on tilattavissa myös toivekoossa ja -värissä. Suurin tilattava koko on halkaisijaltaan 150 cm. Yhteystiedot löydät kätevimmin tämän linkin takaa.

Maymayn minimalistinen mattomalli Nuku edustaa skandinaavista tyyliä. Hillitty pintastruktuuri on levollinen. Kaukaa katsoen matto on yksinkertaisen tyylikäs, lähietäisyydellä katse kiinnittyy vaihtelevaan pintastruktuuriin.

Koko

60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm