Valikko Sulje


NUKU valkoinen skandityylinen virkattu matto

75,00 189,00 

Minimalistinen valkoinen pyöreä virkattu matto skandinaaviseen tyyliin. Yksinkertainen tyylikkyys viehättää jo kaukaa katsoen, lähietäisyydellä katse kiinnittyy eloisaan pintarakenteeseen. Maton malli on Maymayn omaa tuotantoa eikä sitä saa muualta.

Maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Napakka ja tukeva matto on kokonsa ja näkönsä puolesta sijoitettavissa hyvin monenlaiseen tilaan. Malli on tiivis ja vankka, joten matto pysyy hyvin paikoillaan myös verrattain liukkaalla pinnalla. Matolle suositellaan hienopesua 30 asteessa.

Yhden maton postitamme heti. Mikäli tilaat kerralla useamman, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot virkataan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Valmiiden kokojen lisäksi Nuku-mattoa on tilattavissa myös toivekoossa ja -värissä. Suurin tilattava koko on halkaisijaltaan 150 cm. Yhteystiedot löydät kätevimmin tämän linkin takaa.

Poista

Maymayn minimalistinen mattomalli Nuku edustaa skandinaavista tyyliä. Hillitty pintastruktuuri on levollinen. Kaukaa katsoen matto on yksinkertaisen tyylikäs, lähietäisyydellä katse kiinnittyy vaihtelevaan pintastruktuuriin.

Koko

70 cm, 100 cm, 120cm