Valikko Sulje

NALA tumman harmaa skandityylinen suorakaide virkattu matto

89,00 299,00 

Tämä eleettömän kaunis, tummanharmaa virkattu matto edustaa skandinaavista minimalismia. Käytännöllisyydessään ja puhdaslinjaisuudessaan matto sopii monenlaiseen tilaan ja tyyliin.

Mattoa on saatavana valmiina neljässä eri koossa. Materiaalina on laadukas ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Napakka ja tukeva matto on sijoitettavissa hyvin monenlaiseen tilaan. Puuvillainen matto sopii myös kylpyhuoneeseen. Eleettömän tyylikäs malli istuu kauniisti suomalaiseen sisustusmakuun.

Matto valmistetaan tilaustyönä. Valmistusaika on 1-2 viikkoa tilaushetkestä. Matot virkataan käsityönä, joten mitat voivat vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Mattoa on tilattavissa myös omien tilojen tarpeita mukaillen värin ja koon osalta. Yhteydenotto käy kätevästi Yhteystiedot-lomakkeen kautta. 🙂

Maymayn Nala virkattu matto edustaa skandinaavista minimalismia. Sen hillitty pintastruktuuri on levollinen. Kaukaa katsoen matto ei herätä huomiota, mutta lähelle tultaessa katse kiinnittyy eloisaan pintastruktuuriin.

Koko

50 x 80 cm, 60 x 100 cm, 80 x 120 cm, 100 x 160 cm