Valikko Sulje

YÖTAIVAS tyylikäs tumman sininen iso virkattu tähtimatto

215,00 

”Tähtilippumme vieläkö nähdä sun saan…” Tässä matossa heijastuu kappale yötaivasta. Yhtä hyvin siinä voi nähdä Yhdysvaltojen lipusta poimitun osavaltion. Kumman sinä näet? 🙂 

Kun haluat satsata kotiisi kestävästi ja tyylikkäästi, valitse ajattoman kaunis virkattu tähtimatto. Ammattitaidolla virkattuun mattoon on kuvioitu valkoinen tähti tummansiniselle pohjalle. Näppärän kokoinen matto on halkaisijaltaan 115 cm. Materiaalina on laadukas Eko ontelokude.

Tässä haastavalla tekniikalla virkatussa matossa tummansinisen kuteen alta ei häämötä valkoinen kude eikä päin vastoin. Tähti on oma värialueensa, jolloin matto säilyy siistin kaksivärisenä koko elinkaarensa ajan. Tähtimatoista on tullut pelkästään positiivista palautetta. Näitä uskaltaa suositella lämpimästi. 🙂

1 varastossa

Maymayn valmistamissa matoissa tähti on virkattu haastavalla tekniikalla omaksi alueekseen. Näin värit eivät sekaannu toisiinsa. Jos tähti virkataan helposti ja nopeasti kuljettamalla toista väriä kerrosten alla, vaihtoväri kuultaa alta, ja lopputulos on epätarkka. Maymayn tähtimatoissa tähtikuvio on selkeä ja terävälinjainen aito tähti.

Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta. Eko ontelokude valmistetaan kierrätyspuuvillasta. Puuvilla saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä, vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “YÖTAIVAS tyylikäs tumman sininen iso virkattu tähtimatto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *