Valikko Sulje

NUKU greige skandityylinen virkattu matto

75,00 369,00 

UUTUUS! Hillityn tyylikäs virkattu greige skandimatto on minimalistisen sisustajan unelma. Nuku-matto sopii väriltään ja näöltään erityisesti skandinaaviseen sisustustyyliin. Vaalea greige on myös käytännöllinen. Värinä se ei ole aivan yhtä arka kuin valkoinen mutta säilyttää kuitenkin vaalean yleisilmeen sisustuksessa. Harmaan ja beigen väriyhdistelmä greige on kaivattu uusi sävy, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.  Parhaimmillaan se näyttäytyy luonnonmateriaalien rinnalla.

Materiaalina on laadukas ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Pintarakenteen ansioista matto on napakka ja tukeva. Nuku-mattoa on tilattavissa eri kokoisina välillä 60 cm – 150 cm. Matot valmistetaan tilauspohjaisesti. Valmistus aloitetaan heti tilauksen saatuamme, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot virkataan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Valmiiden vaihtoehtojen lisäksi Nuku-mattoa on tilattavissa myös omassa toivevärissä. Yhteystiedot löydät kätevimmin tämän linkin takaa.

Minimalistinen virkattu matto Nuku edustaa skandinaavista tyyliä. Elegantti matto on kaukaa katsoen hillitty, mutta läheltä tarkasteltaessa katse kiinnittyy vaihtelevaan pintastruktuuriin. Luonnollinen eloisuus vie ajatukset luontoon – kivenlohkaiden pintarosoon ja männyn kaarnaan.

Maton malli on Maymayn omaa tuotantoa eikä sitä saa muualta.

Koko

60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm