Valikko Sulje

ASTRA raikkaan vihreä virkattu tähtimatto 90 cm

115,00 

Ajattoman kaunis valkoinen pyöreä, virkattu tähtimatto. Ammattitaidolla virkattuun mattoon on kuvioitu vihreä tähti valkoiselle pohjalle. Näppärän kokoinen matto on halkaisijaltaan hieman alle 90 cm. Materiaalina on laadukas Eko ontelokude.

Tässä haastavalla tekniikalla virkatussa matossa vihreän kuteen alta ei häämötä valkoinen kude eikä päin vastoin. Tähti on oma värialueensa, jolloin matto säilyy siistin kaksivärisenä koko elinkaarensa ajan. Tähtimatoista on tullut pelkästään positiivista palautetta. Näitä uskaltaa suositella lämpimästi. 🙂

Tuote valmistetaan tilauspohjaisesti. Maton valmistaminen alkaa heti tilauksen saatuamme. Postitamme valmiin tuotteen 1-2 viikon sisällä tilaushetkestä.

Maymayn valmistamat tähtimatot ovat aivan oma luokkaansa. Meidän matoissa tähti on virkattu haastavalla tekniikalla omaksi alueekseen – toisin kuin halvoissa variaatioissa. Näin värit eivät sekaannu toisiinsa. Jos tähti virkataan helposti ja nopeasti kuljettamalla toista väriä kerrosten alla, vaihtoväri kuultaa alta, ja lopputulos on epätarkka. Maymayn tähtimatoissa tähtikuvio on selkeä ja terävälinjainen. Aito tähti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ASTRA raikkaan vihreä virkattu tähtimatto 90 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *