Valikko Sulje

PELLAVA harmaan beige suorakaide virkattu matto 50 x 80 cm

99,00 

Jos matto voi olla taskuvenus, tämä on ehkä sellainen. Kynnysmatto-kokoinen matto ilahduttaa sievyydellään ja harmonisuudellaan. Harmaan beige suorakaide virkattu matto on kooltaan 50 x 80 cm. Pienikin voi joskus olla riittävä uusi piristävä lisä sisustuksessa. Tämä olisi myös oivallinen lahja. Voiko ovimattoja koskaan olla liikaa? Tuskin.

Maton materiaalina on käytetty luonnonmukaista ekopuuvillaa, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua 30 asteessa.

Yhden maton postitamme heti. Mikäli tilaat kerralla useamman, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot valmistetaan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta. Mattoa saa tilattuna kokoon 160 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi päävalikosta löytyvän yhteystiedot-sivun kautta.

Maymayn klassikkomalliston virkatut matot taipuvat eri vuodenaikoihin ja sisustustyyleihin. Tyyliltään ajattomina ne kestävät aikaa monella tapaa. Ajattomuus ja kestävyys luovatkin hyvät mahdollisuudet vastuulliselle kuluttamiselle: tuotteiden pitkäikäiselle käytölle.

Koko

80 cm, 100 cm, 120 cm