Valikko Sulje

VANILJA luonnonvalkoinen suorakaide virkattu matto 80 x 150 cm

249,00 

Klassikkomallistoa täydentää nyt myös luonnonvalkoinen suorakaiteen muotoinen vaihtoehto. Suorakaiteen muotoinen virkattu matto on mittasuhteiltaan perinteinen. Olemukseltaan pitsinen matto on romanttinen vaihtoehto tavanomaiselle matolle. Luonnonvalkoinen sävy sopii erityisen kauniisti esimerkiksi puun sävyjen rinnalle. Pitsikuvio puolestaan tuo tullessaan ilmavuutta ja raikkauden tuntua.

Tämä luonnonvalkoinen kaunokainen on kooltaan suunnilleen 80 cm x 150 cm. Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua.

Matto valmistetaan käsityönä, joten mitoissa voi olla pieniä yksilöllisiä vaihteluja +/- 2 cm. Mattoa saa tilattuna myös eri kokoisena ja oman toivevärin mukaisena.

1 varastossa

Tällaisia ja monia muita mattoratkaisuja teemme myös tilauksesta. Jos et löydä täältä itsellesi sopivaa vaihtoehtoa, ota meihin yhteyttä! Yhteydenotto onnistuu kätevästi yhteydenottolomakkeella, jonka löydät päävalikosta.

Virkattu matto on ekologinen vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle. Tekstiiliteollisuuden ylijäämästä syntyvästä kuteesta huolella ja kestävästi tehty matto on sijoitus myös tulevaisuuteen luonnonvaroja tuhlaamatta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VANILJA luonnonvalkoinen suorakaide virkattu matto 80 x 150 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *