Valikko Sulje

LAKRITSI klassinen musta suorakaide virkattu matto 65 x 125 cm

219,00 

Elegantti uutuus! Klassikkosarjaa täydentää nyt ihastuttava suorakaiteen muotoinen vaihtoehto. Klassinen musta virkattu matto suorakaiteen muotoisena on romanttinen vaihtoehto tavanomaiselle perinteiselle matolle. 

Tämä kaunokainen on kooltaan suunnilleen 65 cm x 125 cm. Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua.

Matto valmistetaan käsityönä, joten mitoissa voi olla pieniä yksilöllisiä vaihteluja +/- 2 cm.

Tekotavaltaan haastava mutta lopputulokseltaan palkitseva matto sopii kauniisti tilaan, jossa suorakaide on ainoa oikea ratkaisu. Mattoa saa tilattuna myös eri kokoisena ja värisenä. Yhteydenotto käy kätevästi yhteystietolomakkeen kautta.

2 varastossa

Tällaisia ja monia muita mattoratkaisuja teemme myös tilauksesta. Jos et löydä täältä itsellesi sopivaa vaihtoehtoa, ota meihin yhteyttä! Yhteydenotto onnistuu kätevästi yhteydenottolomakkeella, jonka löydät päävalikosta.

Virkattu matto on ekologinen vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle. Tekstiiliteollisuuden ylijäämästä syntyvästä kuteesta huolella ja kestävästi tehty matto on sijoitus myös tulevaisuuteen luonnonvaroja tuhlaamatta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LAKRITSI klassinen musta suorakaide virkattu matto 65 x 125 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *