Valikko Sulje

HALLA juutista virkattu suorakaide juuttimatto 50 x 80 cm

119,00 

Juutista virkattu ryhdikäs ja napakka suorakaiteen muotoinen matto. Luonnonkaunis juutti sopii monenlaiseen sisustukseen. Värisävy sointuu monien sävyjen kaveriksi. Parhaimmillaan se on vaaleassa ympäristössä.

Rouhean kaunis virkattu matto on kooltaan n. 50 cm x 80 cm. Matto on kaksipuolinen eli molempia puolia voidaan käyttää. Maton materiaalina on helppohoitoinen ja luontoystävällinen juutti. Luonnonmateriaalina juutti on luonnostaan likaa hylkivä, joten pesuväli on pitkä. Matto pestään tarvittaessa laimeassa pesuliuoksessa 30 asteessa käsin.

Käsin tehty juuttimatto on aistikas lisä skandinaaviseen kotiin, jossa arvostetaan laatua ja suomalaista käsityötä. Laadukas juuttimatto ei myöskään murene eikä hajoa liitoksistaan. Huomaa myös kauniisti tehty maton reuna!

2 varastossa

Laadukas juuttimatto on hyvä valinta. Juutista virkattu matto sopii ovimatoksi, kynnysmatoksi, välieteiseen… Vaihtoehtoisesti se käy myös makuuhuonematoksi tai keittiöön. Näppärän kokoinen suorakaiteen muotoinen matto sopii moneen paikkaan ja monenlaiseen ympäristöön.

Luonnonkaunis juutti viehättää rouhealla olollaan. Juuttimatto sopii moneen sisustustyyliin. Ekologisesta juutista virkattu matto kestää kovaakin kulutusta mutta sietää likaa paremmin kuin moni muu materiaali.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HALLA juutista virkattu suorakaide juuttimatto 50 x 80 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *